Facebook
Google+

A fenyő rönkfa felhasználása a kertépítésben

24 április 2017

Hozzászólás

Off
 április 24, 2017
 Off
A fenyő rönkfa felhasználása a kertépítésben
Kategória Egyéb

A rönkfa felhasználásának kultúrája a hegyvidékes, hideg területeken alakult ki az építészet és a kertépítészet terén. A fenyő rönkfa alkalmas lehet játékok, szoborszerű faragások, támfalak, vályúk, szegők, kerítések és járófelületek kialakítására, de kiválóan készíthetők belőlük bútorok, virágládák és lépcsők is.

Ha a kertet fenyő rönkfa virágládákkal szeretnénk díszíteni, nagy szerepe van a fafajta megválasztásának és a méretüknek is. Érdemes olyan helyre rakni őket, ahol kevés nedvesség és pára éri őket, mert az befolyásolja az élettartamukat, és a kiszáradásukat is. Ezeknek függvényében az ilyen fenyő rönkfa alkalmazása virágládaként akár 5 és 50 év közötti élettartamot is ígérhet.

A fenyő rönkfa beépítése kisebb kreativitást is igényel, ugyanis érdemes a természetes formákat megtartani. Egy esetleges lépcső építése fenyő rönkfa segítségével már kisebb fejtörést is okozhat, de az emberek nagy része, akik az ilyen kivitelezések mellett döntenek, szeretnek odafigyelni, és lelkesednek a megoldásokért, amelyek egy rönkfából készült lépcsőhöz vezetnek.

Ha Ön is szeretne egyedi kertet, gyönyörű fenyő rönkfa virágládákkal vagy lépcsőkkel, vagy egyéb felhasználási területen használná ki ezeket a remek díszítőelemeket, keressen minket bizalommal!

Comments are closed.