Facebook
Google+

eladó faapríték    Telepünkön megkezdtük a fa-apríték forgalmazását, kis és nagy tételben is!      1tonna=25.000,-Ft

Nagy mennyiség (kamion tétel) esetén kedvezmény!

 

Fa apríték forgalmazása. G50 kemény és és lombos apríték rostálva. Folyamatos ellátás és kamionos szállítás az ország egész területén! Érdeklődni a következő számot tud: 30/9350-188

 


Fali csempék, járólapok kifutó akciója 10-20-30% engedmény! Amíg a készlet tart!

eladó építőanyag


eladó építőanyag

Újra indult a borovi szegőlecek forgalmazása! Már 120,-Ft/ fm-től!

 


 

Tűzifa méterben, 25.000,-Ft/m3 ill. tekézett-hasogatott raklapon, hálózva 30.000,-/ m3

tölgy tűzifaakác tűzifa

 

 

 

 

 


 

OSB táblák, hajópadlók, lambériák nagy választékban

image_1IMG_1075

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mezőkövesden bontott, nagy mennyiségű (kb. 400 m2) tetőcserép eladó raklapra pakolva, szállítható állapotban! Ár: megegyezés szerint, érdeklődni a következő számot tud: 30/9350-188

Bontott_cserep_00 Bontott_cserep_03 Bontott_cserep_01 Bontott_cserep_02

 

Ha akcióink felkeltették érdeklődését keressen fel minket!

 

Aktuális akciónk!

15369116 - closeup of a wood pile with chopped oak firewood

Minőségi fa építőanyagot keres? Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen cégünkre mindig számíthat! Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink minden esetben azt kapják a pénzükért, amit elvárnak: kifogástalan minőségű faanyagot. Büszkék vagyunk arra, hogy  negyed évszázada vagyunk a szakmában, és ezalatt az idő alatt ügyfeleink száma folyamatosan gyarapodott.

Fontosnak tartjuk azt is, hogy megfelelő ár-érték arányú termékeket kínáljunk, ennek érdekében a minőség mellett arra is figyelünk, hogy megfizethető áron kínáljuk fa építőanyagainkat.

Most aktuális akciónkra szeretnénk felhívni a figyelmet, aminek keretében még kedvezőbb áron vásárolhat tőlünk! Fenyő rúdfákat és állványfákat vásárolhat, most 20 ezer és 40 ezer forint közötti értékben. A megvásárolható rúdfák és állványfák csúcsátmérője különböző, 3 és 8 méter között helyezkedik el. Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és spóroljon a faanyag árán! Emellett figyelmébe ajánljuk további akcióinkat is: telephelyünkön lehetőség van nyesedékfa lerakásra és tűzifa vásárlásra is! Jöjjön el hozzánk, és vásároljon olcsóbban!