Facebook
Google+

Az akác tűzifa tulajdonságairól bővebben

6 október 2016

Hozzászólás

Off
 október 6, 2016
 Off
akác tűzifa
Kategória Egyéb

Sokan választják manapság a fatüzelésen alapuló fűtésrendszereket otthonaikban, mivel ez azon felül, hogy költséghatékony, környezetbarát is. Viszont a különböző tűzifáknak más és más tulajdonságaik vannak, melyek közül érdemes azt a típust kiválasztani, ami minden igényünknek tökéletesen megfelel.

Az akác tűzifa sajátosságai igen közkedvelt tüzelővé teszik ezt a típust. Mindez annak köszönhető, hogy magas fűtőértékkel rendelkezik, így a megvásárolt tüzelőanyagot garantáltan hatékonyan fogjuk kihasználni. Kora tavasszal érdemes megvásárolni akác tűzifánkat, mivel körülbelül fél év a száradási ideje, így télire készen áll a használatra. Nem hajlamos a fülledésre és akár gyújtósként is remekül használható apróra hasogatva. Végül, de nem utolsó sorban az eltüzelése sem ütközhet problémákba, ugyanis nyersen is kiválóan tüzelhető faféle.

Vásároljon nálunk akác tűzifát és garantáltan minőségi tüzelőt kap a pénzéért! Ha további kérdései merülnének föl az akác tűzifákkal vagy egyéb tüzelőanyagainkkal kapcsolatban, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Comments are closed.