Borovi hajópadló: a kitűnő választás

12 május 2016

Comments

Off
 május 12, 2016
 Off
Borovi hajópadló
Category Egyéb

Ha természetes és időtálló padlóburkolatot keresünk, érdemes a borovi hajópadló mellett döntenünk, hiszen ez a típus számos előnnyel bír nagyszerű alapanyagának köszönhetően.

A borovi fenyő nem véletlenül tartozik a legkedveltebb és legismertebb faanyagok közé, hiszen a legkönnyebben alkalmazkodó fafajtáról van szó. A fenyőfáknak ez a típusa Európa szerte megtalálható, jól tűri a szélsőséges éghajlati viszonyokat is. Habár elmondható róla, hogy a borovi fenyő sok gyantát termel, mégis kevesebb rajta az ömleny, mint más fenyőkön. Fájának szilárdsága és rugalmassága kiváló, ezért jól megmunkálható, az összes forgácsolási eljárásnak alávethető, ezen kívül szegezhető, csavarozható, ragasztható is.

A borovi fenyő kültéren és beltéren is egyaránt felhasználható, ellenáll a mechanikai, időjárási hatásoknak, felülete a megfelelő kezeléssel sokáig szép marad és megőrzi színét, mintázatát, nem vetemedik túlságosan. A borovi fenyő egyedi erezetével, esztétikus megjelenésével szinte bárhol megállja a helyét, ráadásul, ahogy múlik az idő, színe úgy lesz egyre hasonlatosabb a vörös fenyőjéhez.

Borovi hajópadlót szeretne vásárolni? Keressen minket bátran és válasszon kínálatunkból!

Comments are closed.

Elérhetőségek:

Ügyvezető:

Vasas Benedek
+3630/935-01-88

Értékesítés:

Kaló Istvánné Marika
+3630/399-27-31

Nyitvatartás:

Hétfőtől- Péntekig 8-tól 16-ig.

Cím:

3400 Mezőkövesd,
Jegenyesor 116.

Tel.: +3649500108