Miért döntsön a fenyő lambéria mellett?

13 június 2016

Comments

Off
 június 13, 2016
 Off
Miért döntsön a fenyő lambéria mellett?
Category Egyéb

A fenyő lambériák és bútorok igen kedveltek, természetesen nem véletlenül. Minden berendezési tárgyhoz, tapétához, festett tárgyhoz kiválóan passzolnak. Egyszerű, elegáns megjelenésükkel mindenkit lenyűgöznek, és semleges színük miatt teljesen beleillenek bármilyen környezetbe, a barnás csomókkal és farost alakzatokkal egyedi hangulatot adva.

Feldolgozva is szépen látszik a fa eredeti mintázata, természetes színe és sajátos fénye. A fenyő egy rendkívül tartós és időtálló anyag, ezért hosszútávon is kifizetődő, ha ezt a típust választjuk. A fenyő lambéria továbbá könnyen testre szabható, rugalmas, és ha festett színt képzeltünk el, az sem probléma, hiszen könnyen festhető. Egészségügyi szempontból is kiváló, a formaldehid kibocsátása alacsony, így a gyerekekre sem veszélyes és bármilyen zárt térben alkalmazható.

Ha tartós, stílusos és egyedi fenyő lambériát szeretne, válassza a mi termékeinket! Nálunk biztosan megtalálja azt a fenyő lambériát, ami méltó éke lehet otthonának, akár évtizedekig is!

Comments are closed.

Elérhetőségek:

Ügyvezető:

Vasas Benedek
+3630/935-01-88

Értékesítés:

Kaló Istvánné Marika
+3630/399-27-31

Nyitvatartás:

Hétfőtől- Péntekig 8-tól 16-ig.

Cím:

3400 Mezőkövesd,
Jegenyesor 116.

Tel.: +3649500108